Onze diensten:

 

Schoonmaakdiensten:

Naast reguliere schoonmaakwerkzaamheden is ook periodieke schoonmaak belangrijk. Denk aan glasbewassing, dieptereiniging, specialistisch, vloeronderhoud, computerreiniging schoonhouden van harde vloeren zoals linoleum, tegels en pvc 

Roy biedt met een excellente operatie de beste prijs-kwaliteitverhouding en flexibiliteit. Onze werknemers zijn gemotiveerd, gastvrij en gekwalificeerd. communicatief vaardig, representatief, betrouwbaar, zelfstanding en vakbekwaam.

Wij zijn een schoonmaakbedrijf in Dordrecht, welke kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Opleverings en schoonmaak :

Bij nieuwbouw, verbouw en renovatie worden panden vaak bezemschoon opgeleverd. Daarmee zijn ze nog niet geschikt voor bewoning. Daarom is opleveringsschoonmaak nodig om wanden, vloeren, deuren, ramen, sanitaire ruimten, trappenhuizen en liften echt schoon te krijgen.

Wij leveren de volgende diensten:  Scholen* kantoorgebouwen*  trappenhuizen* dakgoot reinigen* oplevering*keukenzaak*meubelzaak*Gevelreiniging*

Glasbewassing* hoog werk*

Tegel reinigen* hogedrukreiniging* verwijderen en vrijhouden van spinnen en insecten.

Trappenhuisreiniging:

Het schoonmaken van diverse panden van woningcorporaties, V.v.E.'s, vastgoedbeheerders is een vak apart en kan niet vergeleken worden met de reguliere schoonmaak. Om die reden zien wij dit als een specialisme. Niet alleen de opdrachtgever is onze klant, maar elke dag hebben we ook te maken met de bewoners die we ook allemaal als klant zien.

Schoonmaak Kantoren:

Een schoon kantoor is ontzettend belangrijk. het zorgt ervoor dat iedereen goed kan werken, het draagt bij aan de gezondheid van uw medewerkers en u maakt een verzorgde indruk op klanten en relaties die langskomen.

De aanpak van ons schoonmaakbedrijf is op maat. Dat betekent dat wij uw wensen als uitgangspunt nemen. Onze ruime ervaring intraditionele kantooromgevingen en onze aanpak, en wij geven u de zekerheid van een glanzend resultaat.

Sanitair hygiëne :

wij zorgen voor een actieve kostenbeheersing en continu voorraadbeheer, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. onze jarenlange ervaring en gedeelde expertise resulteren in een hogere hygiënestandaard in uw pand.Dieptereiniging van sanitair Roy schoonmaakbedrijf betekent en grondige reiniging van alle moeilijk bereikbare en /of niet zichtbare gedeelten van uw sanitair.

Vervuilde woning ontruimen:

Senioren en aan leunwoningen

Bedrijfspand ontruimen 

Alle ruimtes worden bezemschoon opgeleverd.

Wij doen ook stucwerk en betegelen van u badkamer *kantoren*winkels en *woningen. 

Glasbewassing Schone ramen:


Schone, blinkende ramen zien er netjes uit en laten meer licht door. Roy biedt glasbewassing door een team van specialisten,

Wij adviseren u over de frequentie en methode, afgestemd op het soort gebouw, de hoogte en de locatie.

afhankelijk van uw situatie kiezen we voor de traditionele wijze of voor het Tuckerpoolsysteem (telescoopbewassing)

Deze methode is geschikt voor glasbewassing op hoogte.