Onze diensten:


     Schoonmaak

De eerste indruk van jouw bedrijf is bepalend. Dit geldt voor relaties en medewerkers. En omdat jouw bedrijfspand een visitekaartje is, zorgt Roy schoonmaakbedrijf ervoor dat onze medewerkers klantvriendelijk en representatief werken. Roy kan dit dagelijks of wekelijks voor je verzorgen. We komen graag bij je langs voor een vrijblijvende offerte op maat.


Specialistische schoonmaak

Diepreinigen/stoomcleanen sanitair
Het diep reinigen van sanitair, voegen en wand- en vloertegels door middel van stoom cleanen kunnen we periodiek voor je verzorgen.


Onderhoud

Elke ruimte heeft onderhoud nodig, maar de ene ruimte intensiever dan de andere. En het type onderhoud kan per ruimte verschillen.Roy kan u op elk gebied ondersteunen als het om onderhoud gaat. Denk bijvoorbeeld aan schoonmaak diensten, kantoren, huisartsen praktijk,scholen,winkels,

Bouw opleveringen ,vloeren onderhoud, glasbewassing, voor al u schoonmaak werkzaamheden!


Glasbewassing

Dat is een goede reden om de glasbewassing toe te vertrouwen aan onze specialisten. Ze verzorgen de werkzaamheden tot in de perfectie. Dankzij ladders, hoogwerkers en telescoopbewassing kunnen ze zowel binnen als buiten elk pand, groot of klein, de beglazing én de kozijnen efficiënt en effectief reinigen. We kunnen zowel éénmalig als periodiek de glasbewassing verzorgen.


Contact: 

Telefoon: 0643207536

E-mail: Royschoonmaak@outlook.com

www.Roy-schoonmaakbedrijf.nl